Over Ons

Ons verhaal

Hanni Hanna is een uitzonderlijke salon met de beste coloristen, stylisten en beauticians. In onze luxe salon in Hoofddorp hebben we op alle segmenten het beste team om aan al je haar en beauty wensen te voldoen. Het team is vakkundig en neemt alle tijd om je uitgebreidt naar welke behandeling dan ook te verzorgen.

Ook werken wij met hoogwaardige haar producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Onze drive is dan ook dat wij heel goed luisteren naar de persoonlijke wensen en graag goed advies geven aan jou. Wij zijn pas voldaan als je vol zelfvertrouwen de deur uitloopt en tevreden bent met het eindresultaat.

Hanni Hanna doet sinds zijn opening van zijn eerste salon het haar voor vele nationale als internationale beroemdheden . Zo is hij onder andere bekend van het knippen van het Nederlands elftal in Zuid-Afrika en andere bekende nationale en international wereldsterren.

 

Dit is mede doordat Hanni Hanna op een jonge leeftijd (17 jaar) is begonnen met knippen en veel verstand en passie voor haar heeft ontwikkeld. Naast zijn ervaring is hij geliefd bij de mensen en verschijnt hij regelmatig in kranten en televisieprogramma’s en heeft hij een eigen youtube kanaal waarbij hij ons meeneemt in de salons bezigheden. Hanni’s grote talent is om iedere man, jong en ouder een look te geven die past bij de persoonlijkheid en uitstraling van die persoon. Mede door Hanni Hanna’s enthousiasme is hij zijn eigen haar producten lijn begonnen Hanni Hanna. Hanni werkt met exclusieve merken en weet ook als geen ander welk product bij welk haartype past. Zo is zijn lijn
Hanni Hanna een combinatie van producten die voor iedere man een must zijn!
 
Daarnaast houdt Hanni Hanna zich regelmatig bezig met activiteiten buiten de salon. Zo heeft hij vele evenementen georganiseerd die alle een mega succes waren zoals Hanni&Friends en overige goede doelen. Daarnaast zal hij in de nabije toekomst workshops gaan bieden om getalenteerde medewerkers zijn kunsten en talenten te laten zien en bij te leren.

Ontmoet ons team

HANNI HANNA

HANNI HANNA

Eigenaar/Senior stylist

Amoul Komo

Amoul Komo

Schoonheidsspecialiste

ZZP'er

ZZP'er

Senior stylist

ONZE SALON