Hanni Hanna products, het haar product gemaakt door een haar expert.

Hanni Hanna products, het haar product gemaakt door een haar expert.

 

Er gaat niets boven een goed gestyled kapsel. Onze in-house coloristen, stylisten en beauticians zijn iedere dag weer een luisterend oor voor ieders haar belemmeringen. Vanuit de drive om goed te luisteren naar de persoonlijke wensen van iedere klant en hierop passend en juist advies te geven gaan wij als haar experts altijd opzoek naar de beste producten. Naast alle topmerken die wij in onze salon verkopen zijn er toch niet altijd de juiste producten voor iedereen.
Hanni Hanna miste toch het perfecte product, oplossing, en ging hiernaar opzoek. Hij miste de kracht van een haar parfum, een product zonder ingrediënten die er niet in horen te zitten. Een combinatie tussen een gel en een wax, een product die niet te nat maar ook niet te hard is in het aanbrengen.

Een jaar geleden begon Hanni Hanna zijn ontdekkingstocht naar “het perfecte product”. Met oog voor detail bezocht hij verschillende landen om zelf dit product samen te gaan stellen. Tezamen met experts vanuit verschillende laboratoria stelde Hanni Hanna zorgvuldig verschillende samples samen die hij zelf uitprobeerde. Dit heeft hem uiteindelijk geleidt naar zijn eerste HH-product lijn. Vier prachtige producten samengesteld die goed zijn voor hoofd en haar.

Shine gel

Shine wax

Matt paste

Texturizing cream

Wij zijn pas voldaan als je vol zelfvertrouwen de deur bij ons uitloopt en naast tevreden, ook gelukkig bent met het eindresultaat.

 

 

 

Exclusief interview Hanni Hanna

 

Hoe is HanniHanna products ontstaan?

Vanaf dat ik 17 jaar was, ben ik al bezig met mijn kapper carrière. Wat mij nu, na 15 jaar in het vak wel het recht geeft dat ik mezelf  “haar expert” kan noemen.

Tijdens al mijn jaren als kapper ondervond ik veel verschillende dingen die eigenlijk miste op gebied van haar styling. Ik merkte vaak toch dat wanneer het aankomt op het verkopen van de juiste producten, voor de perfect haar styling, dat ik vaak verschillende mooie producten combineerde om tot die juiste styling te komen. Hierdoor ontstond ook steeds meer de vraag binnen in mij, waarom is er geen product waarin dit gecombineerd is en ik mijn klanten met één prachtig product kan blij maken?

Dit zaadje groeide en ontwikkelde zich snel. Tijdens een vakantie ontmoette ik vanuit mijn netwerk een persoon die enorm veel wist over haar, haarproducten en ook het produceren hiervan. We raakte aan de praat en zaten erg op één lijn, waarna hij mij verblijde met de contact gegevens van een productie centrum. Ik wachtte geen moment en nam direct contact op. Binnen 24uur had ik mijn tickets geboekt en vloog vanuit een warm oord naar Finland om in gesprek te gaan over mijn visie van Hanni Hanna products.

Binnen twee maanden ontving ik de eerste samples en voelde het voor het eerst echt real!

Toch nam ik gewoon de tijd om echt tot het perfect product te komen. Omdat ik vanuit mijn kappers perspectief te werk ging, en wist wat mijn klanten maar ook ikzelf mis in de huidige producten nam ik geen genoegen met minder.

Het product wat ik miste op de huidige markt moet niet alleen het haar goed stijlen, laten shinen, maar ook lekker laten ruiken. Er zijn verschillende producten die wel een haar parfum bevatten, alleen deze geur blijft nooit echt lang hangen. Ik wilde dat mijn haarlijn een perfecte combi van aanbreng zou zijn voor het haar, plus ook een heerlijke frisse geur die de gehele dag blijvend is.

Hieruit hebben we maanden lang samples over en weer gestuurd tot dat wij tot dit perfecte product gekomen zijn. En ik ben zo trots en blij dat wij dit vandaag mogen lanceren!

 

Wat is HanniHanna products?

Hanni Hanna products is een mannen haarlijn die het beste van verschillende top producten combineert. Waar mijn klanten normaal twee producten voor nodig hebben, bijvoorbeeld het stijlen en shinen of het dat matte effect, kunnen ze nu met één product hun haar in de gewenste stijl krijgen. Daarnaast zorgt hanni hanna products er ook voor dat je haar lange tijd heerlijk fris ruikt.

De ingrediënten die we hebben gebruikt voor deze lijn zijn allemaal natuurlijk en daarom ook direct verzorgend en voedend voor het haar. Mijn klanten zijn voor mij enorm belangrijk en daarom was mijn steven niet alleen voor een mooi product maar ook een puur en goed product. Door veel zelf te testen zijn we daarom ook echt tot het product gekomen wat ik voor ogen had.

 

Wat maakt HanniHanna Products speciaal?

Wat mijn productlijn zo speciaal maakt is dat ik niet dacht vanuit productie, maar vanuit mijn kappers perspectief. Ik weet precies wat goed is voor het haar en welke producten er op de huidige markt zijn. Daarom weet ik ook precies wat er miste voor mijn klanten en ook voor mijzelf.

De Hanni Hanna productlijn bestaat daarom ook uit producten die ik zelf miste en zeker ga en wil gebruiken voor mijn eigen haar.

Het creëren van deze productlijn is niet alleen ontstaan vanuit support, motivatie en ambitie maar ook vanuit creativiteit. Het wat een enorm bijzonder proces om te doorstaan wat mij zelfs heeft gebracht tot het zelf creëren van het uiterlijk en logo. Het is echt mijn eigen product van top tot teen en daar ben ik super trots op.